Home > Islam > Idul Fitri 1 Syawal 1429 H

Idul Fitri 1 Syawal 1429 H

September 30th, 2008 Leave a comment Go to comments

Wes ra ono wektu gawe desain ucapan Idul Fitri, langsung wae lah. Selak meh muleh kampung.

Ngaturaken Sugeng Riyadi 1 Syawal 1429 H. Bingahing manah awit Gusti sampun hangganjar kamenangan, lumebet dateng dinteng ingkang fitri. Nyuwun pangapunten sedoyo lepat lan kekhilafan. Mugi Gusti tansah ngluberaken rahmat, karunia, taufik lan hidayah dateng kito sedoyo. Amin.

Categories: Islam Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

*

Bad Behavior has blocked 80 access attempts in the last 7 days.